Wat levert livestream-diensten.nl precies?

Wij leveren standaard een zeer uitgebreid basispakket aan materialen en personeel waarmee 90% van de livestreams professioneel uitgevoerd kan worden. Onderstaande items worden door ons bij elke livestream standaard geleverd. We hebben van u alleen een stopcontact nodig...

Camera's

Wij werken standaard met professionele remote controlled Full-HD camera's. De remote controlled camera's worden op afstand bestuurd vanuit de videoregie. Er zijn dus geen cameramensen nodig, wat aanzienlijk scheelt in de kosten en aanwezigheid. Tevens zijn de camera's klein waardoor ze discreet geplaatst kunnen worden en niet opvallen. Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook met bemande (schouder-) camera's werken.

Audio

Een belangrijk onderdeel van de livestream is de audio en de wijze waarom deze gemixt wordt. Wij maken gebruik van professionele draadloze Shure microfoons en een Yamaha digitale mixer. Als microfoon heeft u de keuze uit een headsets, dasspeld of handmicrofoons. Uiteraard wordt alles bediend door een ervaren audiotechnicus. De audiomixer kan eventueel samen met de videoregie in een andere ruimte geplaatst worden.

Technici

Een van de belangrijkste schakels voor een livestream van hoge kwaliteit zijn de technici die deze voor u verzorgen. Onze technici zijn behalve prettig om mee te werken ook technisch zeer onderlegd met elk hun eigen specialistme. Bij elke livestream zijn altijd minimaal één videotechnicus en één audiotechnicus op locatie aanwezig. U hoeft zich geen zorgen te maken over bediening en techniek. Zij helpen u van A tot Z voor het beste resultaat.

Videoregie

In de videoregie worden de camerabeelden geschakeld en samengevoegd met het geluid, foto's, film, presentaties etc. Uiteindelijk stuurt de videoregie de livestream naar de gewenste online platformen. De videoregie bestuurt ook de remote controlled camera's. Zo kan het besturen van de camera's en de videoregie door slechts één persoon bediend worden. De videoregie kan zelfs in een andere ruimte plaatsvinden

Internet verbinding

Bij voorkeur maken we gebruik van een aanwezige en bekabelde internet verbinding met voldoende capaciteit. Deze hoeft niet "in de buurt" te zitten we hebben ruim voldoende kabel bij ons om deze uit een andere ruimte te halen. Indien dit niet mogelijk is zullen we een 4G verbinding opzetten om de internet verbinding te realiseren. We maken geen gebruik van Wifi omdat deze verbinding in de praktijk niet stabiel en betrouwbaar genoeg is.

Content en interactie

Standaard bieden wij altijd de mogelijkheid om uw eigen content in de livestream op te nemen. Denk hierbij aan logo's, foto, film, presentaties enz. We bieden ook de mogelijkheid om dynamische content bij te voegen zoals Facebook posts en Twitter feeds. Bij sommige platformen is het mogelijk om real-time chat en Q&A sessies toe te voegen voor optimale interactie. Heeft u hulp nodig bij het maken van content, dan helpen of adviseren we u graag

Mijn optie staat er niet bij?

Ondanks ons zeer uitgebreide basispakket kan het voorkomen dat u toch nog wat mist. Onderstaand een aantal extra opties die we mee kunnen leveren. Staat uw optie er niet tussen, neem dan contact met ons op, er is veel mogelijk!

Zaalversterking

Beschikt uw locatie niet over een geluidsysteem om bijvoorbeeld spraak te versterken? Dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij maken gebruik van professionele elegante en kleine speakers.

Verlichting

Voor donkere omgevingen kunnen we ook passende verlichting meeleveren. Hiervoor beschikken we over diverse LED fresnell theater verlichting, dus minimale stroomafname.

Laptop

Heeft u geen beschikking over een laptop voor uw presentatie of andere content. Wij hebben meerdere moderne Windows 10 Laptops met touchscreen en Microsoft Office in de verhuur.

Extra tijd

Duurt uw evenement langer dan verwacht of langer dan de tijd in onze basispakketten? Dan is er uiteraard de mogelijkheid om voordelig extra tijd bij te huren.

Pojectie

Heeft uw locatie geen mogelijkheid tot projecteren, dan kunnen wij een Full-HD beamer voor u leveren incl. een projectiescherm van 3m breed of groter en een presenter met laserpointer.

TV schermen

Wilt u op locatie graag foto, film of andere content vertonen, dan kunnen wij 58" (147cm) 4K LED schermen op nette statieven leveren. We kunnen vanaf de videoregie de content aansturen.

Bemande camera

In sommige situaties kan het noodzakelijk zijn om een bemande camera te gebruiken Wij leveren dan een cameraman incl. een Full-HD schoudercamera met statief en statief bediening.

livestream-diensten.nl

Bommelsestraat 67
4061 RG Ophemert

livestream-diensten.nl is een onderdeel van DreamView Video en & Broadcasting 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services