Waarvoor kan ik livestreamen gebruiken?

Livestreamen is uitermate veelzijdig en kan voor vele doeleinden ingezet worden in zowel de particuliere als zakelijke markt. Onderstaand een aantal voorbeelden. Staat uw bijeenkomst of evenement er niet bij? Neem dan contact met ons op dan zoeken we samen met u de juiste oplossing. 

Voorbeelden van particuliere doeleinden:

livestream-diensten.nl bruiloft

Bruiloft

Livestreamen is een uitstekende manier om iedereen "het moment" mee te laten beleven, ook als ze er niet bij kunnen zijn. Bij bruiloften maken we meestal gebruik van een besloten livestream, dus alleen mensen die u uitnodigt krijgen een wachtwoord en kunnen meekijken.

Basispakket Particulier
livestream-diensten.nl uitvaart

Uitvaart of rouwdienst

Soms is het door omstandigheden niet mogelijk om de laatste eer te bewijzen aan een overledene. Hierbij kan een livestream een heel goed alternatief zijn. Ook hier wordt vaak gebruik gemaakt van een besloten stream voor genodigden.

Basispakket Particulier
livestream-diensten.nl kerkdienst

Kerkdienst

Een livestream kan ook een goede oplossing zijn voor een kerkdienst waarbij niet iedereen aanwezig kan zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het dopen van een kind of communie. Afhankelijk van de soort dienst wordt gekozen voor een besloten of open livestream.

Basispakket Particulier

Uw professionele livestream in slechtsvier simpele stappen!

Neem contact op

Wij nemen vervolgens contact met u op en bekijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw livestream. Hierbij inventariseren we uiteraard al uw wensen.

Ons voorstel

U ontvangt van ons zo snel mogelijk een passend voorstel met daarin een duidelijke uitleg en natuurlijk de beste en voordeligste oplossing voor uw livestream

Voobereiding

Wij treffen alle voorbereidingen. U ontvangt een link naar de livestream met eventueel een wachtwoord. Indien gewenst helpen we u met uitnodigen en eventuele content.

De livestream

Wij komen bij u op locatie voor de livestream. We hebben van u alleen een stopcontact en eventueel een internetverbinding nodig, de rest nemen wij zelf mee. 

Voorbeelden van zakelijke doeleinden:

livestream-diensten.nl vergadering

Vergadering

Livestreamen wordt ook veel gebuikt voor vergaderingen. Zo kunnen alle afwezige leden ook meeluisteren en kijken. Vaak wordt er tevens gebruik gemaakt van een chat functie voor interactie. Bijkomend voordeel is dat de vergadering online wordt opgeslagen en dus altijd terug te kijken is!

Basispakket Zakelijk
livestream-diensten.nl training

Training of workshop

Voor het realtime volgen van een training is een livestream uitermate geschikt. Deze worden ook wel webinars genoemd. We bieden hierbij mogelijkheden voor interactie met chat en Q&A. Tevens kunnen we bezoekersregistratie en eventuele eindtoets verzorgen voor online accreditatie.

Basispakket Zakelijk
livestream-diensten.nl presentatie

Presentatie of seminar

Presentaties en seminars kunnen prima realtime gedeeld worden met een livestream. Hiermee kunt een breed publiek bereiken. Door de livestream te voorzien van een chat en Q&A functie krijgt u meer interactie met uw deelnemers. Er kan uiteraard gekozen worden voor een besloten of een open livestream.

Basispakket Zakelijk

livestream-diensten.nl

Bommelsestraat 67
4061 RG Ophemert

livestream-diensten.nl is een onderdeel van DreamView Video en & Broadcasting 

©2024 Dreamview | Designed, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services